Βράβευση των κορυφαίων 2017

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ,  βραβεύουμε τους πρωταγωνιστές του 2017

και γιορτάζουμε μαζί την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου σε μια μεγάλη ιππική γιορτή.  Η Φίλιππος Ένωση Ελλάδος και η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας καλούν όλους τους αθλητές, κριτές, προπονητές, ιδιοκτήτες, ιπποπαραγωγούς, κτηνιάτρους, ιπποκόμους, εργαζόμενους και στελέχη, καθώς και παράγοντες των ιππικών αθλημάτων και τις οικογένειές τους.  ΠΕΜΠΤΗ 11.01.2018  / BOX ATHENS, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 130 /  ΩΡΑ: 20:00

Για να εξασφαλίσετε την είσοδό σας καθώς και αυτήν των συνοδών σας, είναι απαραίτητο να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 9/1  : ΦΕΕ 22990 41332 Κα Νίκη Παρδάλη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και ΕΟΙ κα Κατερίνα Λυμπέρη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 22990 49350.

* Το πρόγραμμα περιλαμβάνει live συναυλία με τις Μέλισσες Ελεύθερη είσοδος και πάρκινγκ.

• Pharmathen
  • Eurobank