3o OLYMPIC DAY RUN GREECE_ Εορτασμός Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας

Μαρκόπουλο, 2 Σεπτεμβρίου 2020

Προς τα Σωματεία - Μέλη της ΕΟΙ

Με ευχαρίστηση σας γνωρίζουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας αποτελεί “Φορέα Υποστήριξης” του 3ουOlympic Day RunGREECE, του επίσημου δρομικού γεγονότος που έχει καθιερώσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή παγκοσμίως για τον  εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Το 3ο “Olympic Day Run” GREECE σχεδιάζει το Ολυμπιακό Μουσείο, για τρίτη συνεχή χρονιά, με στόχο τη διάδοση του μηνύματος της Ολυμπιακής Ημέρας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική και την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, τον ΣΕΓΑΣ, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπισμού OLYMPiA, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς και με την υποστήριξη πλήθους θεσμικών δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση συμμετοχής, η προκήρυξη και πρότυπο ομαδικών εγγραφών για το 3ο “Olympic Day Run” GREECE, με την παράκληση προώθησή τους στους αθλητές και τα μέλη του σωματείου σας, με στόχο τη δημιουργία «running team» του σωματείου σας με ομάδα τουλάχιστον 10 ατόμων και ομαδικής εγγραφής μέχρι το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020. Οι ομάδες άνω των 25 μελών θα συμπεριληφθούν στους “Φορείς Δυναμικής Συμμετοχής” του 3ου “Olympic Day Run” GREECE και θα προβληθούν επιπλέον με το λογότυπο του σωματείου στο έντυπο υλικό της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Ολυμπιακό Μουσείο στη Θεσσαλονίκη, τηλ.  2310 96 85 31 .