Αντίο Γιώργο…

Έφυγε ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Με βαθιά θλίψη και ιδιαίτερη συγκίνηση η Ελληνική Ιππασία αποχαιρετάει έναν πρωτεργάτη της Ιππικής Αντοχής, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών και έπειτα από μία πολυετή και άνιση μάχη με ασθένεια.

Η αγάπη του για τα άλογα τον έφεραν στο άθλημα, μάλιστα ήταν από τα ιδρυτικά μέλη και πρόεδρος του φυσιολατρικού Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής, από όπου αποχώρησε όταν εντάχθηκε στην αθλητική ιππασία ως κριτής.

Ο Γιώργος ήταν εθνικός και διεθνής επόπτης και κριτής και ο μοναδικός διεθνής τεχνικός επιτετραμμένος σε άθλημα της Ιππασίας στην Ελλάδα. Ο Γιώργος ήταν στυλοβάτης του αθλήματος της Ιππικής Αντοχής, Μέλος της Τεχνικής Επιτροπής από την ίδρυση της, παρών σε όλους τους αγώνες από την αρχή της έως το τέλος, σε κάθε εκκίνηση και τερματισμό. Βοήθησε το άθλημα θέτοντας τις βάσεις και με τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και το πάθος του το οδήγησε στην ανάπτυξή του, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις γειτονικές χώρες.

Πάνω από όλα όμως ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη και ευγένεια. Γελαστός, ήρεμος και πάντα αισιόδοξος! Αυτή την αγάπη και αυτή την αισιοδοξία τη μετέδιδε σε όλους και έτσι θα τον θυμόμαστε.

Η Κηδεία του θα γίνει την M. Πέμπτη 13 Απριλίου 2023 στις 12:00 στον Ι. Ν. Κοσμά Αιτωλού στην Κομοτηνή (όπισθεν εμπορικού κέντρου Κομοτηνής).

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό της ΕΟΙ εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Γιώργο θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη, για πολλά χιλιόμετρα ακόμα!

• Masazaki
  • Paradox